Разярен клиент замери с алигатор служители в заведение

Алигатор

Със сигурност има много начини, по които един недоволен клиент може да демонстрира негодуванието си към даден търговски обект. В повечето случаи хората искат да разговарят с управителя или подават оплаквания в писмен вид. Млад мъж от САЩ обаче решил да се саморазправи с персонала на недолюбвано от него заведение по-доста краен начин.

23-годишният клиент минал през заведение за бързо хранене във Флорида и хвърлил през прозореца над 100-сантиметров алигатор. Без изобщо да го е грижа за последиците, той се качил по най-бързия начин в колата си и отпрашил.

За щастие, своенравният мъж бил хванат от органите на реда и ще понесе последиците от безотговорната си постъпка, застрашаваща както живота на персонала, така и този на влечугото.

След проведения разпит станало ясно, че той е намерил рептила на случайно на пътя, докато пътувал. Заради ужасяващия номер, който си позволил да спретне на нищо неподозиращия персонал, той е обвинен в нападение със смъртоносно оръжие, а същи в незаконно пренасяне на алигатор.

Флорида определено е щат, известен с големия брой на алигатори там и по тази причина инцидентите с тези животни не са никаква рядкост. Припомняме, че това лято притежателка на голф клуб, сподели за драматичната среща на своето куче с острозъб звяр от вида.

Джак Ръсел Териер

Лори от Инвърнес, Флорида, споделя, че кучето ѝ оцеляло като по чудо, след като влязло в опасна схватка с алигатор. Стопанката на пострадалото пале, разказва как докато била навън един ден, внезапно чула жалното скимтене на кучето си.

По това време нейният джак ръсел териер си играел на голф игрището, когато очевидно бил пресрещнат от алигатор. Тръгвайки по посока на воя, Лори видяла, как огромното животно се опитва да завлачи безпомощното пале към близкия воден басейн.

В този момент, без да мисли за собствената си безопасност, Лори побегнала към езерото и се хвърлила след алигатора. Тя сграбчила кучето си и избягала с него. Така благодарение на безстрашната си стопанка палето успяло да се отърве от смъртта, макар и с множество рани по тялото си.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати