Трикрако куче се държи като човек

Пудел

Пухкаво кученце, наречено Барби, се е взело за човек и върви на два крака също като своята господарка. Въпреки че отстрани палето изглежда доста весело и палаво, неговата собственичка разкрива, че то е преминало през много трудности.

Барби е трикрак пудел, който губи един от крайниците си, след като пострадва в инцидент. Автомобил минава през кучето и вследствие се налага да остане само с три крачета.

Травмите на кучето са много сериозни, но благодарение на своята любяща собственичка то отново се изправя на крака.

Стопанката на Барби дава цели 700 долара по възстановяването на домашния си любимец, но не съжалява нито за миг, защото обича кучето с цялото си сърце.

Благодарение на грижите и процедурите месеци след инцидента Барби се чувства добре и е готова за нови подвизи. Кучето привлича всички погледи с опитите си да върви на два крака и много бързо стана звезда в интернет.

Междувременно светът научи и за друго куче, поставено от съдбата в същото положение. Боксер, който има само два предни крайника, демонстрира невероятна воля.

Палето, наречено Дънкан, се е родило с деформация на задните крайници, поради което се наложило след това те да бъдат отстранени.

Въпреки загубата обаче Дънкан не се е предал и продължава да се радва на живота. Той излиза всеки ден, тича по плажа и си играе с останалите кучета.

Стопаните на невероятното куче казват, че той се справя добре и без помощни апарати, ето защо никога не са използвали инвалидна количка за него.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати