Крава успя да се чупи от кланица, малко преди да стане на наденички

Крава

Крава-беглец успя да избяга от нюйоркска кланица и да тръгне по улиците на Голямата ябълка. Малко по-късно животното беше хванато и за малко да бъде превърнато в колбаси.

Драматичната му съдба обаче разбуди обществото и след намесата на състрадателни нюйоркчани кравата беше спасена, предава изданието Метро.

В края на мината работна седмица наплашената кравичка беше заснетa, докато се луташе по улиците на Ню Йорк. Присъствието на животното не останало незабелязано и от органите на реда, които тръгнали по петите му.

В крайна сметка малко преди да достигне така желаната свобода, беглецът бил засечен на паркинг. Добичето било вързано с въже и върнато обратно в кланицата Арчър халал на 165-та улица, откъдето всъщност успяло да се измъкне по-рано.

След тази драматична сцена животозащитници от Ню Йорк веднага се активизираха. Милостиви граждани обединиха усилия и въстанаха срещу отношението към животното с петиция.

В документа те подчертаха, че животното е било само на няколко секунди от свободата. Те призоваха всички свои цивилизовани съграждани да вземат отношение по въпроса и да подпишат петицията, за да може кравата-беглец да бъде изведена от кланицата и настанена в приют за животни.

Призива на природозащитниците веднага беше последван и за нула време петицията им успя да събере над 370 подписа. Така благодарение на намесата на нюйоркчани кравичката беше освободена от кланицата, малко преди да се превърне в колбас.

Добичето ще бъде настанено във фургон към приюта за животни Скайлендс. След периода на карантина, то ще бъде пуснато при други крави.

Природозащитници се надяват въпреки травмиращите моменти в кланицата оттук нататък животът на кравата да е изпълнен с щастие и спокойствие.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати