Коте с три крайника върна надеждата на момиченце без ръчичка

Коте с 3 крака

Момиченце и коте, имащи еднакво тежка съдба, са най-добри приятели и намират утеха едно в друго. Малката Скарлет, която в момента е на две годинки, загубила ръката си заради ракова болест, когато била само на десет месеца. Същото се случило и с котето Дос, чието краче било ампутирано след инцидент, пише сайтът boredpanda.

За своята крехка възраст малката Скарлет и котенцето Дос са минали през много сериозни изпитания. Дос започва своя живот като бездомно хайванче. Един ден, докато се скита навън и опитва да намери нещо, с което да засити глада си, кола минава през него.

Вследствие на инцидента пострадва един от крайниците на котката. Следва операция, след която Дос трябва да се научи да живее само с три крачета. Осакатеното коте попада в приют и също като останалите животни там очаква да бъде осиновен от някой милостив човек.

И чудото най-после се случва! Точно около коледните празници родителите на малката Скарлет я водят в центъра за бездомни животни. Още щом стъпва в приюта, малкото момиченце веднага се спира на Дос.

Родителите на момиченцето разказват, че по това време котето имало скоби. Въпреки крехката си възраст обаче Скарлет явно много добре е осъзнала, че това животинче е минало през същите трудности като нея и сама е пожела именно него за свое приятелче.

Ние също поискахме дъщеря ни да расте с някой като нея, обясняват родителите на детето.

Независимо от всички трудности Скарлет продължава напред с усмивка заради приятелството си с Дос. Те се радват на всеки миг заедно и никой не може да ги раздели.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати