Гръмпи кет влезе в музея на Мадам Тюсо

Гръмпи кет

Най-киселата котка в света, известна в интернет пространството като Гръмпи кет, успя да проникне и в музея на Мадам Тюсо в Сан Франциско. Редом до восъчните статуи на спортисти, музиканти, актьори и всякакви други знатни особи ще стои и фигурата на най-намръщената котка на планетата.

Ексцентричната котка стана известна заради сърдитите муцунки, с които позира на клипове и снимки. Изумителната писана, която има милиони почитатели в социалните мрежи, е истинска звезда, присъстваща на чаши, фланелки, календари и какви ли не стоки. Всичко това донесе страхотни приходи на пухкавото животно, но явно не беше достатъчно, за да го накара да подари поне малка усмивчица на своите фенове.

Собственичката на Гръмпи кет издава каква е причината за нейния намусен вид. Според очарователната Табата Бундесен животното е родено със синдрома дуорфизъм и с обратна захапка. Именно заради това то изглежда и толкова смразяващо.

След като Гръмпи кет нашумя, покрай нея започнаха да придобиват популярност и други намусени животинки. Неотдавна потребителите в социалните мрежи започнаха упорито да разпространяват снимки и на малкото клепоухо шотландско коте, известно като Литъл Пи. Благодарение на своите шантави физиономии само за броени дни пухкавото създание успя да събере 473 000 последователи в Инстаграм, с което отвлече вниманието от Гръмпи кет.

Това обаче съвсем не е единствената сериозна конкуренция на добре познатото намусено коте. В борбата за титлата на най-кисело животно влезе и кучето Гръмпи Ърл. Опашатият сладур е кръстоска между бигъл и мопс и определено може да ви накара да настръхнете само с един поглед.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати