Холандка си взе за мъж кучето си

Куче

Холандка ще се омъжва за кучето си, след като мъжът ѝ е починал. Доминик Лебирел иска да изчака да мине малко време от смъртта на предишния ѝ съпруг, преди да сключи брак с новия си любим Травис. С предишната си половинка Доминик е живяла 16 години и споделя, че през този период са правили всичко заедно и загубата за нея е изключително тежка.

Съпругът ѝ е починал от бъбречна недостатъчност, информира ни вестник Дейли мирър. Всъщност предишната половинка на Доминик е котарак – ексцентричната дама загубила мъркащия си любим, който навършил цели 19 години. Новият ѝ любим – кучето Травис, е спасен от улицата преди няколко години, когато Доминик е живеел в Гърция.

Доминик е направила дори специален сайт, който организира сватби между домашни любимци и хора - Marryyourpet-com.

Интернет страницата е създадена през 2013 година и е придобила изключително широка популярност – 41-годишната ексцентричка споделя, че ѝ се налага да провежда по няколко церемонии за месец. Бракът се сключва под виртуална арка – булката и младоженецът трябва да натиснат бутона Да, за да бъде сключен бракът.

След това младото семейство получава специален сертификат. Преди провеждането на сватбата обаче желаещите да се оженят пращат документи в сайта и Доминик и нейният екип ги разглеждат.

До сватбата се стига, едва когато документите бъдат одобрени. Разбира се, както е във всички бракове, съществува и вероятност двамата влюбени да не се разберат. За тази цел предприемчивата дама е измислила и опцията развод.

Това не е първата сватба между куче и човек – индийка се омъжи за четириного през есента на миналата година, за да се спаси от духове и зли сили.

Странната сватба е била идея на старейшините в селото, където живее булката – Мангли Мунда. На церемонията са присъствали около 70 души. Местният гуру казал на семейството на 18-годишното момиче, че ако тя се омъжи за човек, това щяло да донесе опустошителни последици за селото.

Булката споделя, че никак не е доволна от това решение, но го прави, за да бъдат семейството и съселяните ѝ добре.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати