Милионерски син нае 5-звезден хотел за морския си лъв

Морски лъв
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Когато искат да демонстрират впечатляващи възможности, милионери от цял свят са способни на какви ли не шантави постъпки. Поредното доказателство за това е грандиозният жест, който реши да направи сина на известния китайски милионер Ван Цзянлин към своя домашен любимец морски лъв.

Морските лъвове спадат към подсемейство Ушати тюлени. Те са големи морски хищници, отличаващи се с тромаво туловище, дълги предни плавници, груба къса козина и малки нокти. Хранят се основно с риба.

30-годишният мъж, произлизащ от богато семейство, съвсем демонстративно резервирал за две нощувки цял 5-звезден хотел, за да отбележи в него рождения ден на своето опитомено животно, предава Дейли мирър.

Изданието дори сподели няколко фотоса на разглезения морски лъв. На тях се вижда как едрият рожденик се е излегнал съвсем спокойно и свойски на шезлонг в хотела Оушън спринг в курортния град Циндао.

В природата морските лъвове обитават крайбрежните води, но изглежда питомникът на милионерското семейство няма нищо против да живее и в луксозен хотел.

След като огромното животно се появило в комплекса, служителите много се впечатлили от него. Те дори си позволили да направят няколко снимки на необикновения си гост и да запечатат най-забавните моменти от неговия личен празник със смартфоните си.

Милионерският наследник и неговият приятел прекарали доста време край басейна. В крайна сметка морският лъв не можа да прикрие афинитета си към вода и побърза да се разхлади в луксозния басейн.

Собственикът на животното се погрижил на партито по случай рождения ден на морския лъв да бъдат поднесени и отбрани огромни ястия, с които да бъде зарадван рожденика.

Лакомото животно получило специалитети от отбрана риба и зеленчуци, отново приготвени по специална рецепта. След като похапнал подобаващо, разглезеният гигант решил да се отдаде на релакс. Той се потопил в басейна и прекарал там доста време.

И въпреки че приятелите на милионерския син приемат положително празненството, не всички негови сънародници си падат по пилеенето на пари.

В Китай дори си имат нещо като название за богаташите като 30-годишния милионерски син. В страната ексцентричните милионери често са квалифицирани като тухао, което се превежда буквално като безвкусни богаташи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати