miau.bg»Статии»Живини»Питбул отказва да бъде осиновен без най-добрия си приятел

Питбул отказва да бъде осиновен без най-добрия си приятел

Teodora MishinevaTeodora Mishineva
Новак
507
Питбул отказва да бъде осиновен без най-добрия си приятел
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Чували сте сигурно, че кучето е най-добрият приятел на човека, но кучето може да бъде и най-добрият приятел за друго куче.

Както в България, така и по света много, кучета се озовават в приюти, поради редица причини. Там те получават втори шанс да намерят добри и любящи стопани. Нашата история започва именно в един такъв приют за кучета.

Питбулът Мерил и малкият Тако от породата чихуахуа на пръв поглед нямат нищо общо. Приятелството между тях се заформя, когато двете животинки се озовават в приют. Те прекарват близо 4 години заедно там, чакайки с нетърпение своя човек.

През това време търсенето на стопани продължава. Един ден късметът се усмихва на Мерил – в приюта идва човек, който харесва Мерил и пожелава да я осинови. Но Мерил е твърдо решена, че няма да се раздели с приятеля си Тако, с който толкова дълго са делили една постеля. Питбулът отказва да тръгне с новия си стопанин.

Доброволците, които помагат в приюта, разказват на мъжа за дългогодишното приятелство между двете кучета. Разказват му историята как, когато преди време Мерил се разболяла и се наложила операция, малкият Тако не се отлепял от нея. След това Мерил оздравяла, а приятелството между кучетата продължило.

Питбул отказва да бъде осиновен без най-добрия си приятел

Доброволците се притеснявали, че тъй като двете кучета са неразделни, това ще възпрепятства осиновяването им. Но всички терзания били напразни, тъй като двете кучета вече са осиновени в един и същи дом.

Тази история завършва с щастлив край заради добрите хора, които решават да осиновят и двете кучета. В приютите за кучета много кучета очакват всеки ден да ги вземе техният човек. Мерил и Тако са имали на своя страна голям късмет и нерушимо приятелство. И до ден днешен двете другарчета живеят заедно, неразделни в игрите и разходките.

Ако и вие желаете да си вземете кученце от тези породи, разгледайте нашите обяви за питбул и обяви за чихуахуа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати