Тайният живот на котките: Какво прави хайванчето ти без теб

1 от 7 Снимки

1. Проучва района


Котките са изключително любопитни същества, които обичат да проучват всяко едно ново кътче. Когато не са в района на дома си, обикновено се скитат някъде наоколо и опознават външния свят.
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Спомняте ли си анимационния филм Сами вкъщи /The Secret Life of Pets/, разказващ ни за тайния живот на домашните любимци и с какво се занимават те, когато стопаните им отидат на работа.

В реалния свят нещата не стоят по точно този екстремен начин, но можете да сте сигурни, че вашите питомци си имат развлечения, за които не знаете.

Когато говорим за потайни животински дейности, котките не правят изключение. Може да сте живели с дадена котана години наред, но въпреки това да не я познавате изцяло. Тези мистериозни, непредсказуеми и независими животинчета непрекъснато се забъркват в пакости.

Само чакат погледът ви да се отмести от тях, за да се впуснат в поредното приключение. Вижте в галерията ни кои са тайните котешки занимания на писаните, живеещи в къща. Ще се изненадате, когато откриете какви ги върши писаната ви във ваше отсъствие.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати