Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Сляпа и глуха писана най-сетне получи дом

Сляпа и глуха писана най-сетне получи дом

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Прешъс
Снимка: Morris Animal Refuge
Прешъс в приюта

Посещавайки сиропиталище за животни, повечето хора търсят домашен любимец, който да е в идеално здраве и да не изисква някакви по-специални грижи. Ето затова можете да си представите огромната изненада на служителите на американски приют, когато една жена заявила, че търси най-трудното за осиновяване коте.

Въпреки първоначалното си изненада обаче екипът на зооцентъра веднага се сетил за животинче, отговарящо на изискванията на дамата. Така в нейните прегръдки не след дълго се озовала Прешъс – 15-годишна писана, която е сляпа и глуха и отдавна чака да бъде осиновена.

Още в първия миг, в който жената взела Прешъс в прегръдките си, тя почувствала колко специално е животинчето. Независимо от слепотата и останалите си здравословни проблеми мъничето било нежно, гальовно и изключително любвеобилно. Това накарало бъдещата му стопанка да веднага да задейства осиновяването му.

Сега Прешъс най-сетне има сигурен дом и семейство. Въпреки че нейното отглеждане изисква някои по-специални усилия, стопанката ѝ не съжалява, че е избрала именно нея, защото Прешъс е най-гальовното създание, което някога е срещала.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати