Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Бездомно куче, олепено с тиксо, оцеля и намери щастието

Бездомно куче, олепено с тиксо, оцеля и намери щастието

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k38
Кейтлин преди и след ужаса
Снимка: lifewithdogs
Кейтлин преди и след ужаса

Бездомно куче, преживяло истински ад заради мъж със садистични наклонности, успя да се измъкне от смъртта и дори си намери нов дом и семейство. Запознайте се с покъртителната история на палето Кейтлин, която започва ужасяващо, но поне завършва щастливо.

Всичко започва през 2015 година в Северна Каролина, САЩ. Тогава Кейт е безпризорно пале на около годинка, което живее на улицата и не причинява зло на никого.

Хората от нейния квартал знаят колко мила и добра е тя, затова редовно я възнаграждават с различни кучешки лакомства. Един ден обаче неизвестен садист похищава кучето и увива тиксо около неговата муцуна, пристягайки го с всичка сила, след което отново го пуска.

В продължение на няколко дни Кейтлин се разхожда със залепена уста, като през това времеезикът ѝ почернява, муцуната ѝ подпухва и цялото ѝ тяло започва да агонизира, защото не може да се храни.

Всички виждат ужаса на животното, но никой не прави нищо. А състоянието на Кейт става все по-лошо и тя започва да кърви. За щастие, кучето се озовава пред погледа на състрадателна жена, която се свързва зоозащитни служби и съобщава за случая.

Кейтлин е прибрана и освободена от тиксото, но е в много тежко състояние. Налага се да ѝ бъдат извършени операции, за да се възстанови и да започне отново да се храни.

В началото никой не вярва, че тя ще успее де оцелее, но желанието ѝ за живот се оказва много по-силно от всичко. Няколко седмици след началото на лечението, тя е значително по-добре и започва да си стъпва на краката.

Днес, почти две години след ужаса, измъчваното куче има дом и семейство, което го обича и буквално живее нов живот. Извергът, който е причинил всички страдания на Кейтлин, пък е открит и арестуван.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати