miau.bg»Статии»Живини»Змия посети заведение в Кърджали

Змия посети заведение в Кърджали

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k839
Змия
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Неочаквана случка изкара акъла на жители на град Кърджали преди броени дни. Нахална змия се наместила посред нощ в местно заведение и изплашила до смърт клиентите, които се били отдали на сладка раздумка.

Според първоначалната информация влечугото се появило в заведение в квартал Възрожденци. При появата му клиентите, които спокойно пийвали и разговаряли, изпаднали в паника и се разпищели.

Малко след това в 23:40 часа е подаден сигнал за змия. На мястото пристигнал екип на Пожарна безопасност и защита на населението. Специалистите хванали влечугото и го пуснали на свобода далеч от населеното място.

И друг път в Кърджали се е случвало змия да пропълзи толкова близо до хора и да им изкарали ангелите. Припомняме, че миналото лято родители изпаднаха в истински ужас, когато видяха в басейн близо до детето им да плува не какво да е, а съвсем истинска змия.

Щом забелязало змията, семейството веднага изкарало малчугана от водата. Малко по-късно родителите потърсили медии, за да споделят за проблема.

Всеки ден могат да се видят жаби, но в неделя се натъкнахме и на змия, оплакаха се тогава притеснените хора.

Те допълниха, че змията може да е дошла от близкия плувен комплекс, но оттам отрекоха да съществува подобна възможност.

В края на лятото на 2012 година друга змия изправи косите на кърджалии. Тогава смело влечуго полази стоково тържище в града. След като изплашени граждани подали сигнал, спасителен екип на Пожарна безопасност и защита на населението се отзовал и уловил опасното животно.

През 2002 година пък още една нахална змия силно изненада жители на окръжния град. Местни хора направо не можаха да повярват на очите си, когато докато се разхождали по улиците, съвсем случайно зърнали влечугото да наднича от предния капак на автомобил Рено.

След разнищване на историята стана ясно, че змията е прекарала две денонощия в двигателя на колата. Когато научила какво е станало, собственичката на превозното средство направо не могла да повярва.

За щастие и при трите по-ранни случая никой не е пострадал и всичко е завършило благополучно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest