Име за черно куче

Кая
Бутилка за пиене на вода за кучета
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Бутилка за пиене на вода за кучета
22.00 лв.
Виж ››

Черните животни носят особена харизма и тайнственост. Неслучайно съществуват вярванията, че те идват от други светове. И макар всички да сме чували преданието за черната котка, носеща лош късмет, много примери го оборват.

В миналото някои народи дори са вярвали, че черните животни са свещени. Без значение в какво вярвате вие, ако имате черно куче, то със сигурност вече е много специално за вас. Все пак е нов член на семейството ви и като такъв заслужава най-хубавото име.

Да, изборът на име за кучето е много специален момент. Няма значение дали вашият нов любимец е куче от приют или пък горд представител на черни породи кучета като Ротвайлер, Доберман, Пинчер, Пудел, Нюфаундленд, Португалско водно куче. Сред другите породи кучета с черна козина са още: Шотландски териер, Кане Корсо, Лабдрадор, Шиперке или пък Неаполитански мастиф, Болонка.

Всяко едно куче заслужава да бъде наречено с най-интересното, оригинално и красиво име, което да му приляга. Именно затова сме направили и списък с имена за черни кучета, който ще откриете в горната галерия. Разгледайте го, за да подберете подходящо название на своя най-добър приятел. Вижте всички опции, защото някои имена звучат по-добре за женски кучета, а други - за мъжки.

И помнете нещо важно! Вашите ангажименти към палето не приключват само с избора на интересно кучешко име. В момента, в който куче се настани в дома ви, повече нищо няма да бъде същото. Оттук нататък вие носите пълна отговорност за него и трябва да сте подготвени за това.

Всеки стопанин на куче трябва да е наясно със задължителните ваксинации, храненето на животното, извеждането му на разходка, обезпаразитяването на кучето, кастрацията и грижата за неговата козина. Възпитанието, хигиенните навици и социализирането на домашния любимец също са от значение.

Непременно научете четириногия си приятел на задължителните кучешки команди като: Ела тук, Седни, Легни, Спри! Погрижете се за всичко изброено, за да се радвате на своето животинче и да изричате името на черното куче дълги години.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати