Miau.bg»Мрежата»Katrin Nakova в Miau.bg
Katrin Nakova
Katrin Nakova
Новак

Моята Стена

  • /Katrin NakovaKatrin Nakovaдобави форумната тема: Изгубена котка! Помощ!преди 1 годинаЗдравейте, пиша от отчаяние с молба за помощ и съвет какво мога да направя. Преди 15 дни изчезна котката ми, безследно.. През деня живее на двора, нощем през студените дни я прибирах вътре. Не е породиста, женска, кастрирана, на 5 години.

    Страшно много я обичам и тя мен също и е много привързана към нас, никога не се отдалечава повече от съседските къщи и винаги като я потърся си е вкъщи. И така слизам на 15ти събота да я храня и нея я няма никаква.. към обяд започнах да се притеснявам и до вечерта бях обиколила всички съседи, в чиито домове ходи и нищичко. Никой нищо не е видял, не е чул.

    Разлепихме плакати из почти целия град със снимка и възнаграждение и до днес не се е появила. Всеки ден обикалям махалата, отникъде не излиза и никой не знае нищо.

    Има едно улично куче в района и то е добро и живее с котки, пълно е и с улични сигурно над 20, няма кой съсед да й е причинил нещо, защото повечето гледат котки.

    Чувствам се в безизходица и съм много отчаяна, какво да направя и как да разбера жива ли е и ще си дойде ли…
  • /Katrin NakovaKatrin Nakovaнаправи своята регистрация в miau.bgпреди 1 година