Това куче с човешко лице стана сензация в интернет

Кученцето Йоги

Лицето на кученцето Йоги предизвика истински фурор в интернет, тъй като прилича на човек. В социалните мрежи дори започнаха да го сравняват с различни знаменитости, пише Дейли мейл.

Кучето е от породата ши тцу, както и неговата приятелка Дария. Но за разлика от нея физиономията на Йоги копира тази на хората. Снимката е публикувана от неговата собственичка Шантал, който е изненадан от способността на домашния си любимец да позира пред камера.

В социалните мрежи казват, че Йоги има най-човешките очи, които четириного същество може да притежава, а с леката си усмивка някои го оприличават на мъж на средна възраст.

Изображението се появи в Туитър и потребителите казват, че прилича на Ед Шийтън, Никълъс Кейдж, Джейк Джиленхол и Пол Ръд.

Появиха се обаче и хора, които се съмняват, че снимката е обработвана, но 27-годишната му собственичка от щата Масачузетс отрича.

Това са моите кучета. Снимката не е обработвана, но е възможно човешкото лице на Йоги да се дължи на начина, по който гледа в камерата, споделя тя в Туитър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати