Истински герой! Вижте как това коте спаси живота на стопанката си

Истински герой! Вижте как това коте спаси живота на стопанката си
Снимка: Cyndi Anderson
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Смело черно-бяло коте беше обявено за герой, след като спаси своята човешка сестричка от гърмяща змия. Запознайте се с храбрия Орео, който може да е малък, но има лъвско сърце!

Орео и Джейдън имат много специална връзка. Котето, което е отгледано от 10-годишното момиченце, винаги се е възприемало за негов охранител. Още от съвсем малък Орео стои неотлъчно до човешката си сестричка и не я изпуска от поглед.

Затова и семейството на Джейдън често се шегува, че той всъщност е куче в котешко тяло. Въпреки това стопаните на котето дори и не подозират на какви огромни подвизи е способно то. Но в края на ноември тази година си дават сметка за смелостта и безграничната му обич към Джейджън.

Докато момиченцето и други деца си играят навън, а Орео ги наблюдава зорко, се случва нещо плашещо. Котето започва да се държи странно, а само миг след това става ясно, че към малчуганите се е запътила опасна гърмяща змия. За да предпази децата от нея, Орео влиза в зловеща схватка със звяра.

Така Джейдън и приятелите ѝ успяват да избягат невредими, но за жалост, смелият котак е ухапан от змията. Заради това се налага бързо да бъде откаран във ветеринарна клиника, където е подложен на лечение. Благодарение на специалистите там, състоянието на котето е стабилизирано.

Орео показва още веднъж, че е малък боец, като не се предава и започва да се възстановява с всеки изминал ден. Сега най-голямото желание на неговите стопани е той напълно да оздравее и отново да се върне към стария си безгрижен живот.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати