Пате спаси от куче от тежка скръб и му стана пръв приятел

Пате спаси от куче от тежка скръб и му стана пръв приятел
Снимка: boredpanda

Животните създават приятелски отношения не само защото това им помага да оцелеят по-лесно. Понякога зад една странна дружба стои искрена обич, разбирателство и преданост. Това доказва историята на кучето Макс от Минесота и неговия крилат приятел Квакърс.

Макс попада в семейството на Патрик и Кърстен Райли, когато те го осиновяват от приют. 5-годишното пале е изключително дружелюбно и бързо се привързва към другото куче на стопаните си – хъскито Саша.

За жалост обаче, радостта на Макс не трае дълго, защото Саша издъхва изненадващо и той остава сам и скърбящ. Тогава, за да запълнят празнотата, оставена от Саша, Патрик и Кърстен осиновяват – патето Квакърс.

И въпреки че то не принадлежи към вида на Макс, палето го приема с ентусиазъм за свой приятел и двамата веднага създават дълбока връзка. От този ден двете приятелчета спят заедно, хранят се заедно и излизат двамата на разходка.

Приятелството им е толкова чудато и същевременно толкова трогателно, че животните са се превърнали в истинска сензация в града си. Всеки път, когато се появят навън, около тях се струпват хора, които не могат да им се нарадват.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати