Куче стана интернет звезда, след като се натряска с ликьор

Куче със слабост към алкохолните напитки се превърна в новата интернет сензация. Женският боксер Ели Мей се прочу, след като погълна 12 малки бутилки с шоколадов ликьор, преживя тежко пиянство, а след това и драматичен махмурлук.

Светът научи за дивите подвизи на Ели Мей, след като стопанката ѝ публикува нейна снимка, на която тя гледа изключително виновно и видимо се чувства много зле. От бележката до палето пък става ясно в какви приключения се е вкарало.

Собственичката на боксера издава, че той е изконсумирал 12 шоколадови ликьора, а след това така се натряскал, че буквално се търкалял из всекидневната и повръщал. В резултат на цялото пиянско премеждие пък кучето се сдобило със здрав махмурлук и целия ден не можело да спре да гледа виновно.

След като снимката с четириногата махмурлийка се разпространи в социалните мрежи, тя предизвика противоречиви реакции. Някой потребителите искрено се позабавляваха с пиянството на животното, а други обвиниха неговата стопанка в безотговорност.

Все пак, нека не забравяме, че продуктите с шоколад и алкохол са много опасни за кучетата и могат да им причинят сериозни вреди. Така че дори и историята на Ели Мей да ви се струва забавна, никога не позволявайте на кучето ви да върши подобни пакости.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати