Виж каква порода куче ти подхожда според това какъв тип си

1 от 5 Снимки

1. Силен мъж - Английски мастиф


Мастиф идва от masty, което означава сила. Тези мощни кучета са използвани за боеве с мечки в Англия през 19 век. Повечето хора избягват породата заради размерите ѝ. Ако мъжът, собственик на такова куче, не харесва някого, то е много вероятно и кучето му да не го хареса;

Кучето е най-добрият приятел на човека. Когато един истински мъж избира своя спътник, той трябва да се съобрази с породите, които биха паснали на неговият тип мъжественост.

Има породи кучета, които са по-подходящи за мъже от други и за това си има причина. Мъжествеността на един мъж може да се изрази по много начин. Тя се влияе от много фактори - височина, широки рамене, силен врат, суров и властен поглед, и се комбинира с качествата на мъжа. Той може да е смел, достоен или силно волеви.

Мъжеството е много повече неща от външност, включително и морално-психологическо качество. Основата му се изгражда от принципите и ценностите, които изповядва мъжът, в комбинация с възпитанието, самооценката и контрола му.

В наши времена ценностите на мъжа са сведени до това дали е силен, когато взима решения. Той трябва да поема отговорност и да не показва излишни емоции. Мъжът трябва да е целеустремен и съсредоточен, да бъде модел за подражание и т.н.

Всеки сам има своята изградена представа какво трябва да притежава един мъж, за да бъде наречен мъжествен. Именно заради различията ще ви представим пет различни вида породи кучета. Те са от големи и привидно страшни, до малки – показващи, че силата и тестостеронът понякога вървят ръка за ръка.

Какъвто и да е мъжът, действително той може да се грижи за всяко куче. Ако домашният любимец успее да се впише в ежедневието му, без съмнение ще се превърне в негов най-добър приятел до живот. Разгледайте галерията горе, преценете вие от кой тип сте и какъв трябва да е вашият четириног другар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати