Запознайте се с Батман - трикрако коте със суперсила!

Запознайте се с Батман - трикрако коте със суперсила!
Снимка: instagram

Трикрако коте от САЩ, преминало през тежки изпитания, най-сетне намери сигурен дом и грижовни стопани. Запознайте се със срамежливеца Батман, който благодарение на една добра жена се пребори с най-големия си страх и откри своята суперсила.

Първите години от живота на Батман остават пълна загадка за всички. Едно обаче е напълно сигурно - когато той е прибран в приют от зоозащитници, е с липсващо предно краче и е безкрайно изплашен и асоциален.

Въпреки че мъничето вече е в добри ръце, то продължава да се крие в бърлогата си и да страни от всички. Един ден през 2015 година обаче всичко се променя.

В сиропиталището, където се намира животинчето, идва Лорън, която си търси домашен любимец. Първоначално тя не забелязва Батман, защото той отново се крие в убежището си, но когато започва да си играе с котетата около него, вижда и черно-белия срамежливко.

Двамата влизат в контакт и тогава Лорън открива, че котето е трикрако. Именно това е и моментът, в който тя разбира кое животинче иска да осинови. Не след дълго Батман я последва в дома ѝ, където всички го очакват с нетърпение.

Първите дни на Батман продължават да са трудни. Той е стресиран от смяната на обстановката и продължава да се крие и плаши от всичко. Но Лорън знае, че трябва да е търпелива с него и не го притиска.

Така с много любов и внимание това наплашено коте започва малко по малко да се отпуска, а няколко месеца по-късно вече се държи като нормална писана, която се наслаждава на човешкото внимание.

Батман тича навсякъде из дома ми, подскача и се забавлява като всяка една котка с четири крайника. Това че е трикрак, не го прави по-различен от другите. За мен той е истински трикрак герой, който има суперсила да дарява много любов, настроение и нежност на всички около себе си, казва стопанката на животинчето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати