Изоставени куче, котка и плъх намериха нов дом

1 от 4 Снимки

Когато котка, куче и плъх пристигнали в приют за изоставени животни в Уинсконсин и били представени като приятели, служителите не могли да повярват на историята им. За пръв път чували за подобна странна дружба между толкова различни зверчета. Скоро обаче сами се уверили колко близки са трите животинки.

Котаракът Джак, кучето Саша и плъхът Туикс бяха донесени тук от техния собственик в началото на месец март. Той не можеше вече да се грижи за тях и ни помоли да им намерим нови стопани, като държеше трите четириноги приятелчета да останат заедно, разказват от приюта.

В началото служителите подхождат с известно предубеждение към приятелството на животните, но много бързо си дават сметка, че те наистина са страшно привързани едно към друго.

Те си играят заедно, хранят се винаги тримата и когато някой от тях липсва, останалите проявяват признаци на тревожност. Ето защо гледачите им решават, че ще направят всичко по силите си те да бъдат взети заедно.

Първоначално това се оказва почти невъзможно, защото повечето хора, посещаващи приюта, търсят само едно животинче. Но ето, че в един прекрасен ден се появява и семейство, желаещо куче и коте.

То се спира на Саша и Джак, но от приюта му разказват тяхната история. И въпреки че хората нямат опит с отглеждането на плъхове, се съгласяват да вземат и Туикс.

Така тримата приятели се озовават в новия си дом и вече имат хора, наричащи се техни стопани. В момента те са по-щастливи откогато и да било досега и прекарват дните си в забавления.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати