Куче, пронизано със стрели, оцеля като по чудо

Въпреки че четириногите имат право на уважение и любов, не са никак малко хората, които ги третират като предмети и дори си позволяват да ги малтретират по най-жесток и чудовищен начин.

Точно такъв е случаят с едно бездомно куче от Китай, което някой е пронизал със стрели. Като по чудо обаче мъничето се измъква от смъртта и днес живее втори живот. Вижте неговата удивителна история, която шокира ветеринарните лекари и хиляди хора.

Зоолюбителите, които в момента се грижат за злочестото пале, не са наясно при какви обстоятелства е извършено кървавото зверство над него. Знаят само, че то е било забелязано от загрижен гражданин да върви по улицата в полуживо състояние.

Мъжът веднага се е свързал с организация за защита на животните, която го е прибрала. Въпреки ужасяващия вид на четириногото, като по чудо се е оказало, че стрелите не са засегнали важни органи от тялото му.

След като остриетата били внимателно премахнати, кучето било подложено на лечение. Сега то се намира в приют, където се възстановява от травмите си. Гледачите му се надяват, че скоро ще се появи някой посетител, който ще го хареса и осинови.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати