Бездомно коте сгоди вдама влюбени и заживя с тях

Предложение за брак
Снимка: boredpanda
Козметична Чанта за Пътуване-15%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
15.72 лв.
Виж ››

Годежът е сред най-незабравимите мигове в живота на една двойка. Затова и всеки влюбен, който предлага брак на своята половинка, иска жестът му да е оригинален и паметен. И докато много партньори залагат на романтична обстановка и пищност, то млад мъж на име Джерад реши да изненада своята любима, като ѝ предложи брачен съюз по най-удивителния и затрогващ начин – с помощта на малко котенце.

Джерад и приятелката му се запознали преди две години на така наречената сляпа среща. След като отношенията им просъществували, те поискали да заживеят заедно и да си вземат котенце. Междувременно обаче Джерад усетил, че сега е идеалният момент да предложи брак на своята любима и решил, че годежът може идеално да се съчетае с осиновяването на писанче.

И така, дошъл дългоочакваният ден. Кат имала уговорка с приятеля си да иде до приюта за животни и да вземе избраното сиво котенце. Когато го направила обаче, онемяла от изненада.

Взех мъничето в ръце и тогава персоналът ме помоли да прочета какво пише на каишката на животното. Краката ми се подкосиха, когато видях надписа:Ще се омъжиш ли за мен? , разказва с вълнение младата жена.

След това отнякъде се появил Джаред, който паднал на колене и вече на живо ѝ предложил брак. Кат, разбира се, се съгласила без никакво колебание.

Дни след вълнуващото преживяване бъдещата булка още не може да дойде на себе си от вълнение. Тя е безкрайно щастлива не само заради сватбата си, но и заради новия си домашен любимец, който се разбира чудесно с кучето ѝ Шеймъс.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати