Тигър от зоопарк уби гледачката си по мистериозен начин

Тигър от зоопарк уби гледачката си по мистериозен начин

Кървава драма вся паника в посетителите на зоологическата градина в Палм бийч, Флорида и втрещи цял свят. Тигър от застрашен вид е нападнал една от гледачките си и я е убил, съобщават световни издания.

Починалата служителка е 38-годишната Стейси Конуайзър, която има немалък опит с големите котки. Тигърът, който е от застрашен вид, се нахвърлил на жената в зона, където не се допускат посетители.

Не става ясно какви точни са били нараняванията, които жената е получила след нападението на животното, но според информацията е издъхнала от травмите си, след като е била откарана в близката болница.

Учудващото в случая е как изобщо тигърът е успял да се добере до нея, при условие че ограждението в този сектор не е предвиждало хищниците да имат пряк контакт с гледачите им.

След инцидента посетителите на зоопарка са изпаднали в паника. Не по-малко шокирани са и колегите на Стейси, които недоумяват как се е стигнало до тук, имайки се предвид опита на жената с тигри.

От зоопарка изтъкват, че това е първият случай, при който див хищник, живеещ в ограждение, успява да умъртви човек. От ръководството на зоологическата също така държат да подчертаят, че мерките за безопасност не са били пренебрегвани. Как тогава тигърът е успял да нападне Стейси, за момента остава загадка!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати