Чихуахуато Мерлин се върна при семейството си

чихуахуа

Преди пет месеца чихуахуато на Доли Стефанова от Сарафово изчезва по много мистериозен начин. Днес загадката е разкрита и Мерлин отново си е у дома.

На 25 юли миналата година Мерлин изчезва от двора на къщата на Доли Стефанова в бургаския квартал Сарафово. Дни преди това собственичката забелязва съмнителни мъж и жена да обикалят около дома ѝ.

Когато минавали покрай двора, те закачали кученцата на семейството. Доли предполага, че са избрали Мерлин, тъй като е най-доверчива.

Оказва се, че крадците са същите тези хора. Те са рус мъж и пълна жена, които обикалят страната с червена Лада 5, с багажник на покрива.

Двамата отвличат животните и после ги продават. На купувачите казват, че им се налага да напуснат страната, поради което им се налага да продадат любимците си.

Именно тази съдба сполетяла и Мерлин. Чихуахуато било продадено на пазар за животни в Стара Загора. През октомври, младо семейство в града купува Мерлин, без да подозира, че тя вече си има семейство.

Преди седмица новите стопани случайно виждат в социалните мрежи снимката на Мерлин с надпис Издирва се. Това ги поставя пред тежка дилема – дали да се разделят с любимеца, към когото вече са се привързали или да постъпят човешки.

В крайна сметка избират второто и връщат чихуахуато на неговата собственичка. Доли е щастлива, че все още съществуват добри хора, които постъпват правилно.

Ако и вие желаете да си имате чихуахуа, разгледайте тези оферти за чихуахуа и не се доверявайте на съмнителни продавачи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати