Семейство откри изгубения си преди седем години котак

Котка
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Мнозина казват, че по Коледа стават чудеса, но не всички са напълно убедени в това вярване. Едно германско семейство обаче навярно никога няма да забрави този празник. След седем години неговите членове най-после откриха своя изгубен котарак и превърнаха своята Коледа в приказка, съобщава АФП.

Домашният любимец, наречен Нико, изчезнал преди много време от семейството, живеещо в Берлин. Той бил талисман за своите стопани, ето защо когато ненадейно избягал, те много се натъжили.

Опитвали да го открият по всякакви начини, но това така и не се случило. Тази Коледа обаче семейството неочаквано получило най-хубавия възможен подарък - след дълги години скитане Нико най-после си дошъл у дома и вече е с любимите хора.

Черно-белият красавец бил намерен, докато се разхождал в коридора на сграда на берлинския квартал Кройцберг. Благодарение на чипа, който носел, станал ясен и произходът му. Така той най-сетне бил върнат при своите стопани.

Познах Нико мигновено, разказва развълнуваната му стопанка Елена Ханке.

Когато котакът изчезва тя е на единадесет години, но въпреки това запазва спомените за него през всичките изминали години. Елена подчертава, че Нико винаги е бил много привързан към семейството, но най-вероятно е прекарал доста време навън заради други себеподобни.

Сега Елена и нейните близки не могат да се нарадват на намерения си домашен любимец. Те обаче не възнамеряват да го държат затворен у дома и смятат да му дадат пълна свобода.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати