Куче и бебе се мислят за братя

Куче и бебе

Две прочувствени истории, в които главни герои са кучета, разтопиха сърцата на потребителите на социалните мрежи тези дни. Участници в първата са френският булдог Фарли и бебето Дилън.

Тяхната приказка започва, когато майката на Дилън взема малкото кученце у дома. По случайност тя разбира, че дребосъчето е родено в същия ден, в който и собственото ѝ детенце. Сигурна, че това е някакъв знак, 25-годишната Ивет Евънс от Чикаго осиновява малкия разбойник Дилън.

Фарли и новото му приятелче се обикват още от пръв поглед. Те силно се сближават и създават помежду си толкова рядка връзка, че Ивет още не може да повярва, че това се е случило. Отношенията между двамата са затрогващи и забележителни. Те буквално не могат да се откъснат един от друг и са заедно непрекъснато.

Сигурна съм, че Дилън смята Фарли за представител на неговия вид. Те се движат по еднакъв начин и дори в момента преминават през етапа на хапането, коментира въодушевената майка.

25-годишната Ивет, която работи като фотограф, не само се радва на двете си отрочета като майка, но дори ги използва за модели. Тя с удоволствие запечатва всеки един прочувствен момент, в който двете бебчета са заедно. Фарли и Дилън се запознават преди няколко години, но все още са най-добри приятели, а синът на Ивет е повече от сигурен, че между него и кучето му съществува много силна връзка.

Другата история, завладяла интернет наскоро, е тази на кучето Падингтън и писаната Бътлър. Въпреки клишето, че между котка и пале не може да има нищо друго освен вечна вражда, отношенията на двете мили животни разбиват това схващане.

Куче и котка
Снимка: boredpanda

Двете зверчета са най-добри приятели и освен че обичат да си играят, умират да се гушкат едно в друго. Падингтън и Бътлър живеят в дома на остров Тасмания. Те се срещат за пръв път, когато Бътлър е съвсем малко котенце.

Неочаквано обаче той бил приет с голяма любов от Падингтън и двете животни заживели в мир и разбирателство. Снимки на двете очарователни четириноги бяха публикувани в интернет. От фотосите се вижда, че животните стоят съвсем кротко едно до друго, а Падингтън направо се разтапя в присъствието на Бътлър.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати