Британец се превърна в козел и заживя със стадо тревопасни

Британец Козел

Светът е пълен с всевъзможни чудаци и затова свидетелства случаят с британеца Томас Туейтс, който реши да заживее със стадо кози, само че не в качеството си на техен пастир, а като един от тях. Поданикът на Обединеното кралство реши да си вземе почивка от човешкия живот, превърна се в коза и заживя наред с рогатите си събратя, съобщава британския сайт Mashable.

Въплъщението на шантавия Томас Туейтс било добре обмислено. Мъжът разсъждавал сериозно върху въпроса как да се превърне в истински козел и накрая стигнал до извода, че за да стане това, трябва да използва крайници-протези, които изглеждат точно като крайниците на чифтокопитния бозайник.

Освен това протезите, които Томас поръчал от интернет, завършвали с копита. След като се сдобил с необичайната си екипировка през месец септември миналата година, той най-после се сбогувал с досегашния си живот и се преместил да живее за три дни при стадо кози.

Мъжът обяснил на близки и приятели, че решението му да се превърне в козел е свързано с желанието му да направи битието си по-лесно и да се отърве от човешките проблеми, които напоследък са му се струпали на главата.

Всъщност на Томас му було доста трудно да приеме идеята, че е съзнателно и зряло същество, което отговаря за постъпките си. Ето защо той решил, че превръщайки се в козел, ще има много по-малко грижи.

Преди да заживее на поляната сред останалите кози, Томас внимателно проучил въпроса, за да може трансформацията да стане плавна. Той посетил специалисти, които да му обяснят как козият живот ще се отрази на човешкото му битие.

Наложило се чудакът да превключи на козя вълна, тъй като силно желаел да се движи точно като козите. По едно време той дори възнамерявал да си имплантира изкуствен търбух, с които да преживя тревата, но изглежда, че дотам не се е стигнало.

След дългата подготовка той най-после бил готов да стане част от козето стадо. И за негова най-голяма изненада чудото се случило. Козлетата приели британеца като един от тях. Той пасял трева заедно с животните и тичал през глава, необезпокояван от никого.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати