Кучета се венчаха в Австралия

Мопс сватба

Два мопса бяха обявени за съпруг и съпруга в Австралия – за празненството, както и подготовката за сватбата е изхарчена сериозна сума пари. Женският Мопс Жасмин сключи брак в булчинска рокля за 1600 щатски долара.

Разточителната церемония се оказва част от благотворителна акция – целта е да се съберат пари за подпомагане на бездомните кучета. Тоалетът е направен от австралийския дизайнер Крейг Брейбрук.

Младоженецът, разбира се, също е изпъкнал и е изглеждал достойно и на място до своята любима Жасмин, облечена в невъобразима скъпа кучешка рокля. Мъжкият мопс Джаспър е бил облечен в костюм, направен от моделиера от Мелбърн Годуин Хили. Сватбата била доста голяма – имало повече от 60 кучета и към 350 човека.

За сватбата са пуснати в продажба билети, които са били разпродадени доста преди събитието. Организаторите обясняват, че двата мопса не са бракосъчетани на случаен принцип само заради каузата. Те всъщност били заедно от седем години. На сватба, като на сватба – всичко е било направено много професионално, обясняват очевидци.

Залата, където се е състояла самата церемония, е била украсена с много цветя, а вместо да си разменят пръстени, двете мопсчета са си разменили якички. В края на тържеството, както се полага, гостите са получили парче от сватбената торта.

Сватбите между кучета вече не са нещо ново – много стопани предприемат подобна крачка. Повечето от тях твърдят, че правят разточителните празненства, само за да зарадват своите домашни любимци.

Оказва се, че не само домашните кучета биват вричани едно на друго.

Първата сватба на кучета в Шри Ланка е организирана от полицията там, понеже двете животни са били полицейски. Твърди се, че кучетата са били влюбени, затова и от управлението решили да направят голямо празненство за верните служители.

След церемонията кучетата са отшили и на меден месец – в планинския курорт Нувара Елия. На церемонията са присъствали около 20 други кучета, между които ротвайлер, немска овчарка, лабрадор и др.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати