Miau.bg»Статии»Кучета»Хранене и Отглеждане»Какви изненади ви очакват, когато осиновите куче от приют

Какви изненади ви очакват, когато осиновите куче от приют

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
3 от 7 Снимки

3. Ще има огромен апетит


Тъй като бездомните животни често гладуват, те са свикнали да изяждат всичко, когато все пак получат храна. Затова не се шокирайте, ако мъничето ви яде бързо и изяжда всичко на мига. Това са негови навици от живота на улицата.

Ако имате опит с отглеждането на куче от приют, вероятно вече сте запознати с възможните особености на тези животинчета. Ако обаче осиновявате животинче за пръв път, е добре предварително да се информирате по темата. Така ще си спестите изненади, а и ще можете да осигурите на своето ново приятелче възможно най-добрата среда.

В галерията ни по-горе ще разберете с какви моменти може да е съпроводено отглеждането на кученце, което досега не е имало дом и семейство.

Разбира се, не е задължително всичко изброено да се случи с вас, защото всяко животно е уникално, с различен характер и история. Но е хубаво да сте подготвени.

Илюстрациите към обясненията са дело на илюстратор от Москва, наречен bird born. Именно с картинките творецът разказва през какви етапи е изминал след осиновяването на неговото любимо куче.

Разгледайте ги и узнайте през какво минават бедните бездомни животни. Разберете защо трябва да ги обичате още повече!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати