Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Тази иновативна джаджа ще улесни живота на стопаните на котки!

Тази иновативна джаджа ще улесни живота на стопаните на котки!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k45
Котки
Снимка: designboom.com
Самопочистваща се котешка тоалетна

Отглеждането на писана си има много положителни страни, но несъмнено крие и някои неприятни моменти. Къпането на зверчето, почистването на дрехите от космите му и събирането на котешкото ако определено са сред тях. Последният проблем обаче най-сетне е намерил решение.

Вече не се налага стопаните на котки да дебнат питомеца си в банята. Ново изобретение ще отстранява котешките екскременти веднага след тяхното отделяне и така животинчето ще се радва на чисто пространство винаги.

Иновативната джаджа се явява самопочистваща се котешка тоалетна. Тя обаче е много по-модерно устроена от абсорбиращите хигиенни продукти за котка. Благодарение на устройството си тя се свързва с вода и канализация.

Това пък позволя да отмива всички котешки отпадъци и те бързо да бъдат почистени. Модерната котешка тоалетна се предлага в интернет и ентусиастите, които желаят да се сдобият с нея, могат да го направят срещу сумата от около 160 долара.

Ако пък ви е любопитно как изглежда самопочистващата се котешка тоалетна, можете да откриете нейна снимка в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати