miau.bg»Статии»Живини»Коза-пътешественик обикаля света с каравана

Коза-пътешественик обикаля света с каравана

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k838
Коза-пътешественик обикаля света с каравана
Снимка: instagram
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Преди време ви разказахме за бенгалска котка от Канада на име Суки, която пътува със собственичката си фотограф и участва в нейните фотосесии. Споделихме с вас и историята на мопса Норм, който също обикаля света със стопанина си.

Наскоро ви разказахме и за котката Уилоу, която е пропътувала над 50 000 км със своя собственик. Сега е ред да ви запознаем и с козата Франки Рей, която също следва стопанина си във всяко негово приключение.

Много хора приемат козите като добитък, който служи за месо, мляко и кожи. Но те всъщност са интелигентни, любвеобилни. любопитни и социални животни, които също могат да се привързват.

Франки е типичният пример за това. Тя следва своя любим човек навсякъде и пътува заедно с него. Живее в каравана и постоянно има шанса да изследва света, да се катери по стръмни скали и да тича по тучни поляни. Тя е една от малкото кози, които имат живот, на който всеки би завидял.

Нейните приключения можете да видите и вие в галерията ни. Разгледайте снимки и се убедете защо това симпатично животно е толкова популярно и в социалните мрежи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати