Miau.bg»Статии»Живини»Млад мъж рискува работата си, за да помогне на изгубено куче

Млад мъж рискува работата си, за да помогне на изгубено куче

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k46
Спасеното куче
Снимка: thedodo
Спасеното куче

Млад мъж, работещ като разносвач на пици, рискува работата си, за да помогне на изгубено куче, лутащо се сред трафика. Вижте тази вдъхновяваща история, която доказва, че все още има благородни хора.

Стивън Донован е обикновен млад мъж, който работи в пицария. Всеки, който го познава обаче, знае, че той е човек със златно сърце, а последните събития повече от ясно показват невероятното му благородство.

Стивън бил на работа и тъкмо се отправял към поредния адрес, за да достави пица, когато видял на пътя сред колите изгубено куче. Знаейки, че всеки момент някой може да блъсне мъничето, той спрял и го прибрал. След като животното вече било в колата, мъжът го огледал за евентуални наранявания.

Когато не открил нищо, той разгледал надписите по каишката му и така разбрал къде живеят собствениците на изгубеното четириного. Преди да се отправи към адреса им обаче, той решил да довърши доставката си.

Още щом пристигнал до дома на клиентите, той се извинил за закъснението и обяснил какво се е случило по пътя. За щастие момчетата, за които била поръчката, приели с усмивка цялата ситуация и не подали оплакване срещу служителя.

След като изпълнил служебния си дълг, Стивън довършил и другата си мисия. Той откарал кучето до адреса му. Собствениците му не били там, но младият мъж успял да намери техните съседи, които прибрали четириногото и обещали, че ще го предадат на стопаните му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати