Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Какъв е мъжът според кучето си

Какъв е мъжът според кучето си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
22 от 22 Снимки

22. Далматинец


Стопаните на далматинци са изискани, уравновесени и принципни. Понякога са хладни в отношенията си с околните, но това е само към личностите, които не познават добре. Към най-близките си са мили и сърдечни. Ако желаете да покорите сърцето на такъв мъж, ще трябва да демонстрирате добър вкус, желание за реализация и себедоказване, Защото не любителите на далматинците не понасят дами, които не знаят какво искат от живота и как да се борят за целите си.

От известно време заглеждате един мъж, но не знаете почти нищо за него, освен че има куче. Е, добрата новина е, че това ви е напълно достатъчно, за да разгадаете напълно неговия темперамент, както и да научите какъв точно е в любовта.

Оказва се, че именно изборът на куче показва дали един мъж е с по-груб характер, или пък е нежен и любвеобилен към своята половинка. Сочи също така дали си пада по шумните компании, или предпочита да прекара времето си у дома пред телевизора.

В галерията по-горе ще видите някои от най-известни породи кучета. Разгледайте ги, за да видите какви характеристики притежават обикновено техните собственици. Научете най-важното за своята половинка само чрез неговия домашен любимец и преценете навреме заслужава ли си да се борите за чувствата му и има ли връзката ви бъдеще. Ето какъв е мъжът според кучето си!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати