Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Какъв е мъжът според кучето си

Какъв е мъжът според кучето си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
2 от 22 Снимки

2. Голдън ретривър


Стопаните на лабрадори са енергични, контактни и весели. Обичат да прекарват дълго време навън и обикновено за заобиколени от шумните си приятели. Ако имаш такъв мъж до себе си, няма как да ви е скучно никога.

От известно време заглеждате един мъж, но не знаете почти нищо за него, освен че има куче. Е, добрата новина е, че това ви е напълно достатъчно, за да разгадаете напълно неговия темперамент, както и да научите какъв точно е в любовта.

Оказва се, че именно изборът на куче показва дали един мъж е с по-груб характер, или пък е нежен и любвеобилен към своята половинка. Сочи също така дали си пада по шумните компании, или предпочита да прекара времето си у дома пред телевизора.

В галерията по-горе ще видите някои от най-известни породи кучета. Разгледайте ги, за да видите какви характеристики притежават обикновено техните собственици. Научете най-важното за своята половинка само чрез неговия домашен любимец и преценете навреме заслужава ли си да се борите за чувствата му и има ли връзката ви бъдеще. Ето какъв е мъжът според кучето си!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати