Miau.bg»Статии»Живини»Разгонен пуяк взе за заложник лъскава кола, в която е влюбен

Разгонен пуяк взе за заложник лъскава кола, в която е влюбен

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Разгонен пуяк взе за заложник лъскава кола, в която е влюбен

Влюбен пуяк притеснява семейство от Ню Джърси. Мераците на пернатото не били отправени към някоя женска птица от неговия вид, а към чисто новото возило на млад мъж.

Разгоненият пуяк толкова много си падал по колата, че при първа възможност започвал да се навърта около прекрасната Хонда Сивик и не допускал друг да припари до возилото, съобщава ЮПИ.

Естествено от това най-много страда собственикът на автомобила, който трябва да мине през какво ли не, за да се добере до личната си кола. Майката на притежателят разказва за всички перипетии на семейството, борещо се с болезнено ревнивия пернат любовник.

Охраняваното возило е закупено преди около два месеца и стои паркирано пред гаража на семейството. По думите на г-жа Бети Ан Диджакомо напористият обожател на колата не може да се откъсне от возилото нито за миг.

Щом зърнал автомобила, пуякът се влюбил в него и сякаш не можел да му се насити. Той обикалял настръхнал около лъскавото транспортно средство и се опитвал да го впечатли с наежения си вид. Заради глуповатото си държане бил наречен от семейството Влюбения Патрик.

И въпреки че поведението на разгонения пуяк е доста странно на пръв поглед, специалистите обясняват, че подобен род явления не са чак толкова неприсъщите за пуяците.

Те разкриват, че по време на възмъжаването си се случва някой неопитен пуяк да залитне по лъскав предмет. Понякога те се интересуват от веща единствено защото могат да видят в нея отражението си и сякаш не могат да му се нарадват.

Впрочем пуяците не са единствените птици, които налитат на неодушевени предмети, носени на крилете на любовта. Припомняме, че преди време в интернет стана известен случаят с влюбен паун, който, воден от страст, прекарва по осемнадесет часа на ден в кръжене около английска бензиностанция.

Според очевидци той имал силно чувства към една от бензиновите колонки и се опитва всячески да я ухажва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest