miau.bg»Статии»Рибки»Отглеждане на Рибки»Рибки за офис - какви да изберем?

Рибки за офис - какви да изберем?

Рибки за офис - какви да изберем?

Аквариумът с рибки е страхотна алтернатива, както за притежаването на домашни любимци, така и за декорирането и придаването на уют на всяко пространство.

Рибките са дружелюбни, сладки, тихи и спокойни животни, което ги превръща в една от най-избираните опции за домашни любимци. Освен това, аквариумът с рибки играе страхотна декоративна функция, която може да преобрази всеки тип помещение.

Офис атмосферата има основна роля в създаването на подходяща и хармонична среда за изпълнение на работните задължения. Аквариумът с рибки има потенциала да допринесе съществено за оползотворяване на работната обстановка и разкрасяване на офис пространството.

Ето кои видове аквариумни рибки обаче са най-подходящи за аквариум:

Акара

Този вид аквариумна рибка притежава страхотни завладяващи ивици в маслинено-сини и черни цветове. Характерът на тази рибка е тих и спокоен. Тя е изключително красив вид, който играе незаменима декоративна функция в аквариума, а същевременно въздейства с нежните си цветове.

Тетра
Снимка: balzekaitegita/pixabay.com

Диамантена тетра

Тази аквариумна рибка за офис със сигурност ще спечели сърцето ви. Нейният външен вид е много нежен и красив. Цветовете на диамантената тетра са сребристи и леко синкави, с което се превръща в невероятна гледка в аквариума, действаща хармонично и допълваща уютната атмосфера.

Ангелска риба

Ако търсите впечатляваща и открояваща се аквариумна рибка за аквариум в офиса, то ангелската рибка е най-точното попадение. Тази аквариума рибка притежава изключително интересна форма на тялото. Впечатляващата визия на ангелската риба се допълва от невероятните й ярки цветове, които осветяват аквариума.

Рибка Неон

Неонови рибки

Неоновата рибка е с миниатюрни размери. Тази рибка е особено подходяща за офис помещение, тъй като не изисква значителни грижи или непрестанно наглеждане. Най-отличителната черта са неоновите цветове, които изпъкват на фона на аквариума и играят страхотна декоративна роля.

Барбус

Тази аквариумна рибка за офис е покрита с черни и червени ивици, наподобяващи жар. За тях е характерно, че живеят в стада. Те са спокойни и социални рибки, подходящи за отглеждане в аквариум за всяко помещение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest