Miau.bg»Статии»Котки»Хранене и Отглеждане»Най-ужасните котешки навици

Най-ужасните котешки навици

4 от 5 Снимки

4. Котките са крадци


Те ще ровят в безотговорно зарязаното кошче за боклик или пък някакви ваши покупки. Склонни да дори да ги отворят преди вас. Ако пък си харесат чорап или ваш аксесоар, ще го откраднат, без да им мигне окото.

Котките са сред най-очарователните създания. Почти няма човек, който да устои на техния пухкав чар. Затова и те са сред най-предпочитаните домашни любимци. При вида на малко рошаво създание, всеки изпада в умиление. А щом докосне пухкавата топчица, се разтапя от удоволствие.

И въпреки че котките изглеждат като същински ангелчета, всеки който е грижил за котка поне малко, ще ви каже, че това не е съвсем така. Истината е, че писаните са дяволити създания, а пакостите им могат да ви доведат до лудост.

Ето защо, ако обмисляте да си вземете коте, е добре да се запознаете в детайли за котешката природа и навиците на тези очарователни създания с двойнствен характер.

Това ще ви помогне да си спестите много нерви и да избегнете всякакви неприятни изненади и разочарования. Ако все още не знаете какво да очаквате от котките, разгледайте горната галерия.

Там сме изброили за вас най-ужасните котешки навици. Може да се съгласите с някои от тях, а други да отречете. Във всеки случай е добре да сте наясно с поведението на котките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати