miau.bg»Мрежата»Kristiana в Miau.bg
Kristiana
Kristiana
Новак
 • /KristianaKristianaдобави форумната тема: Проблем с много нахална коткипреди 11 месецаПривет
  Имам нужда от вашия съвет. Моля хорa, които са имали такъв проблем да съдействат.
  Живеем в къща. Преди около година осеновихме една голяма дългокосместа котка т.е тя сама си ни избра,много я харесахме,защото е много умна възпитана и много добра.След няколко месеца роди две котенца на покрива ни и малко след това започна да ни ги показва.

  Мнаго се зарадвах отне ми много време да накарам мъжа ми да не ги подарява ,а да си ги гледаме и да кастрираме майка им.Успях някак,въпреки ,че той не обича много котки.Но уви почнаха проблемите ни с котенцата като станаха на няколко месеца. Започнаха да стават нетърпими докато се храним се качваха на масата,започнаха да бият майка си да и иззяждят храната,тя дори не може да се защитава те са агресивни.

  Давям им храна далече едни от други,но те изяждат своето и след това пак я гонят,даже и тя вече има страх от тях .Просто поведението им е ужасно,каквото и да опитвам дори да ги сплашя и да ги гоня,те са като полудели.Имала съм Много други котки,но такова нещо ,никогя.

  Още с прибирането през портата те се спускат,ако оставя торбите на земята само докато отворя те вече са почнали да разкъсват торбата.Нямя как да изброя всички пакости,но много нерви хабя с тях всеки ден.Не подлежат на възпитание!!!!

  Ако не намеря начин мажът ми ще ги изхвърли съвсем скоро. Моля за съвет,защото и аз вече започнах да не ги понасям.

  Благодаря предварително.
 • /KristianaKristianaпопълни профила сипреди 11 месеца
 • /KristianaKristianaнаправи своята регистрация в miau.bgпреди 11 месеца