Смразяващата кръвта истина за калинките ще ви остави без думи

Калинки
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Калинките – тези малки животинки са сред малкото, които не предизвикват отвращение у хората. За разлика от останалите бръмбари калинките пораждат възхищение у млади и стари. Истината за тях обаче ще смрази кръвта ви.

Калинките са точковидни насекоми и са най-любими на градинарите. Причината е, че те се хранят с така досадните листни въшки. Колкото красиви и полезни да са тези насекоми обаче, се оказва, че зад привидно миловидната външност се крият чудовищни тайни.

Всички позитиви за калинките, които са ни известни, са истина. Малцина обаче са наясно със скритите и наистина плашещи истини за тях. Оказва се, че в научното описанието им пише, че те са: развратни и кръвожадни малки гадинки.

Оказва се, че повечето видове калинки си предават богата палитра от полово предавани болести. Най-големите развратници, които не подбират партньор, са т.нар. двуточкови калинки. Има и редица видове, които пък са откровени канибали и не се притесняват да изядат себеподобен.

В света видовете калинки наброяват над 5 000. Те далеч не покриват стереотипната ни представа за червена буболечка с черни петънца. Освен това се оказва, че дълбоко залегналото убеждение, че броят на петната по крилата на калинките отговаря на тяхната възраст, е абсолютен мит и тотална лъжа. Една калинка живее най-много една година.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати