Осиновено куче е най-добрият приятел на болно българче

Бездомно куче

Трогателна история за приятелството между куче и момченце разчуства хиляди българи. Безпризорно пале е осиновено от млада двойка с дете и вече близо година е обичан член на семейството.

Родителите решават да вземат помиарчето заради здравословен проблем на тяхното синче Борис, съобщава БТВ. Много скоро след като попада в дома на добросърдечните българи, красавицата Лори забравя за тежкия си живот на улицата и става най-добрия приятел на малкото момченце.

Всички в квартала са с породисти и купени кучета. Моето е помиарче, прибрано от улицата, гордее се собственикът на Лори Милен Николов.

Лори сякаш е живяла с нас винаги, коментира и младата майка Елица Милушева.

Двамата родители са взели кучето от приют и са повече от доволни от своето решение. Те горещо препоръчват и на други нашенци да постъпят като тях.

Има толкова много неосиновени бездомни кучета. Вземането им е едно добро дело. А и те са много благодарни, добавя Елица.

Преди да позволят на евентуални осиновители да вземат куче от приюта, неговите служители провеждат интервю с желаещите. Така те проверят в какви условия ще живеят четириногите чаровници, а също и какви са очакванията на бъдещите стопани.

Стараем се да имаме строг подбор на осиновителите, защото все пак кучетата са живи същества, увери и Светослав Петров.

Приютите за кучета в Сеславци и Горни Богров предоставят палета за осиновяване. Така че всеки, който иска да си има домашен любимец, може да си вземе оттам. Стопаните, които вече са го направили, са щастливи от решението си и не съжаляват, че са предпочели да спасят изстрадала душичка пред това да си купят четириног приятел.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати