miau.bg»Статии»Живини»Плъхове отглеждат писанчета в котешко кафене

Плъхове отглеждат писанчета в котешко кафене

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k753
Плъхове отглеждат писанчета в котешко кафене
Снимка: Brooklyn Cat Cafe
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Казват, че котките и гризачите са смъртни врагове. Смели и любвеобилни плъхове от Бруклин, Ню Йорк обаче доказаха, че не само не се страхуват от котаните, но са готови да бъдат техни приятели и детегледачи. Запознайте се с историята на плъховете Емил и Реми, която доказва още веднъж, че чудатите приятелства са най-красиви и силни.

Емил и Реми обитават едно от така наречените котешки кафенета. Те са били приютени там още в съвсем ранна възраст и са свикнали напълно с котешкия начин на живот, приемайки го и за свой.

Сега дребните чаровници похапват, играят и се гушкат със своите мяукащи другари и са готови да предложат дори услугите си на детегледачи на тези котенца, които са останали без родител по една или друга причина.

Освен да топлят мъничетата, те им позволяват да си играят с опашките им, грижат се за хигиената им и зорко ги наглеждат. С майчинското си поведение двете грижовни животни са се превърнали в сензация не само за посетителите на котешкото кафене, но и за сърфиращите в интернет, които не могат да им се нарадват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати