Miau.bg»Статии»Живини»Паун–бабаит тормози британско село

Паун–бабаит тормози британско село

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Паун–бабаит тормози британско село

В истинско чудо са се видели жителите на британското село Билтън. Вече близо година хората там не могат да живеят спокойно заради агресивен паун, който се нахвърля както на тях, така и на колите им. И докато в началото британците гледали с насмешка на беладжията Питър, то към днешна дата са вдигнали ръце от него и дори планират да го изгонят в Шотландия, съобщава изданието Дейли експрес.

Опасният паун живее на свобода из селото. В началото жителите на Билтън се възхищавали на прелестната му окраска, но когато установили какъв разбойник е, променили мнението си за него.

Местните обясняват, че той се нахвърля върху лъскавите им автомобили, защото вижда собственото си отражение в тях и го смята за друг мъжки екземпляр.

Притеснени от поведението на Питър, жителите на Билтън дори сигнализирали за случая в Общината. Те настояли малкият вандал да бъде пропъден от селото, но молбата им била отхвърлена. След като получили отказ, изтормозените селяни решили сами да се справят с напористата птица.

Те събрали петстотин лири, които да използват за изгонването на Питър в Шотландия. Те се надяват, че установявайки се там, той повече няма да се върне при тях и най-после ще могат да заживеят спокойно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest