Анонимен
Анонимен
Новак
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: ПОМОЩ! Помогнете на бездомен Пинчер!преди 4 годиниЗдравейте ,не знам къде да пиша и към кого да се обърна....за това пиша тук.
  Та да разкажа за моята голяма болка...Преди една седмица,край нашият блок се появи едно малко нещастно същество-захвърлено от своите стопани .

  От моята тераса се виждаше като котка ,хвърлях храна два дена,но накрая не издържах и отидох да видя къде спи,как преживява дните, това малко куче.Когато отидох и видях.....беше на студено,болно,гладно и много изплашено.

  Взех най-трудното решение да го прибера в гаража ,който ползваме,не можах да го оставя там на земята на студено,треперещо и толкова нещастно с измъчен поглед.
  Та прибрах го,но не мога да го гледам в къщи така болно а и имам две котки -възрастни....представете си в гарсониера 2 котки и куче....

  За сега е в гаража-оказа се че има Демодекоза,поставяме му лекарство и пръскам с неостомазин.Док.каза че ще мине но трябва малко време

  Обаче проблема е там ,че не може да стои в гаража....за да оздравее му трябва нормална среда и въздух......в къщи не може ,става пренаселено.....не е трудно да си представите....2-ма възрастни и две котки в една стая.......няма място

  Затова му търся дом,различен от кучешки приют......дом където ще се чувства щастливо.....
  Ако не му намеря .............ще се наложи ефтаназия
  Аз не мога да го прибера.....просто нямам възможност

  Ще го лекувам и гледам още една седмица ,но после ще се наложи да го приспим ......а кученцето е умно,има изградини навици-пиша и ака навън по два пъти на ден.
  малко яде ,умно е ........много ми е болно

  МОЛЯ ,АКО ИМА НЯКОЙ ,КОЙТО СЕ ЧУВСТВА САМОТЕН И ИСКА ДА ИМА ПРЕДАН ПРИЯТЕЛ И ДРУГАР ,ДА СЕ ОТЗОВЕ НА ТОЗИ ВИК ЗА ПОМОЩ!!!!!