Miau.bg»Съвети»По колко кученца раждат хъскитата?

По колко кученца раждат хъскитата?

По колко кученца раждат хъскитата?

Със сигурност никой не може да каже колко кученца може да роди това или онова куче от тази или онази порода. Дори на ултразвук може да е трудно да се види.

Броят кученца, които раждат хъскитата е много различен, освен това всяка отделна родилка има свои собствени характеристики, които трябва да се вземат предвид, така че всичко да върви гладко. Всичко зависи и от възрастта на бъдещата майка, от кого или колко пъти ще трябва да роди. Но все пак можете да се приложите някаква статистика.

Ако имате красива синеока женска хъска, най-вероятно ще искате тя да има бебета, които приличат много на нея. Това е върховната мечта на един развъдчик на кучета, който се занимава с хъскита, за да се гордее с бебетата, в чиито очи се отразява самото небе.

Най-често броят на родените от хъската малки достига десет пухкави сиви или кафяви кученца с бели петна. Те ще зарадват не само собственика на кучето, но и всички хора, които не са безразлични към красотата.

Често малките се раждат без изразени характеристики на породата. Очевидно са по-дребни, а очите им са най-обикновени - кафяви, въпреки титулуваните родители. Това изобщо не означава, че са брак.

Просто точно тези бебета не са родени за изложби, а са наследили най-добрите си работни качества от своите предци. Те дори могат да се използват за разплод на кучета. Такива кучета принадлежат към класа на породата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати