Блъснато куче изгуби малките си, но сега кърми котенца

Иви и котенцата
Снимка: Cassie's Place
Иви и котенцата

Животните са най-благородните създания на тази планета и никога няма да се уморим да го повтаряме. Поредният случай, доказващ колко чиста е тяхната обич, е от щата Тексас и ще ви накара да се просълзите от умиление.

Всичко започва, когато неотдавна зоодоброволци се отзовават на сигнал за блъснат Пудел. Кучето има множество фрактури и изглежда потресаващо.

Нараняванията на животинчето обаче не са единствената причина за притеснение. Ясно се вижда, че четириногото е имало бебета, които все още са били кърмени. Но въпреки че се връщат на мястото на инцидента, те така и не откриват малки кученца.

И така, лечението на кучето Иви започва, но тя е сломена духом. Липсата на бебетата ѝ я кара да тъгува. Но точно тогава се случва нещо прекрасно.

Зоодоброволците поемат грижата за няколко бездомни котенца, останали без майчина грижа. Хрумва им, че Иви би могла да ги приеме и надеждите им се оказват правилни. Скоро съкрушената майка припознава котетата за свои рожби и дори започва да ги кърми.

С новите си деца Иви бързо забравя за депресията. Тя има за кого да се грижи и отново животът ѝ придобива смисъл. Сега тя бди над малките и не изпуска нито едно от поглед. Личи си, че приема майчинството си съвсем сериозно и е напълно отдадена на котенцата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати