Гневен папагал напсува пожарникар, дошъл да го спасява

Гневен папагал напсува пожарникар, дошъл да го спасява

В началото на седмицата в Лондон се разигра много интересна случка. Женски папагал от породата Макау бяга от своята собственичка и остава за три дни на съседен покрив. Паникьосаната жена търси помощ от пожарната, в опит да си върне любимата птица.

Когато обаче пристига пожарникар, който иска да спаси беглеца, папагалът Джеси така се ядосва, че започва да използва нецензурни думи и да обижда служителя на реда. Между крясъците и обидите Джеси дори е казала Разкарай се на пожарникаря.

Началникът на смяната в този ден, Крис Суолоу, споделя, че с колегите му се опитали да спасят птицата, защото имали опасения, че може да е се наранила и затова да не може да слезе от покрива.

След като обаче пристигнали на мястото, станало ясно, че Джеси е в отлично здраве, тъй като излетяла и кацнала на друг покрив, а след това се преместила на близко дърво.

В крайна сметка Джеси се връща по собствено желание у дома, а по-късно в социалните мрежи дори се появи видео, на което палавата птица смутено благодари на пожарникарите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати