След 13-годишно скитане: Котка-беглец се върна у дома

След 13-годишно скитане: Котка-беглец се върна у дома
Снимка: SWNS
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Котка от Северен Йоркшир отново си е у дома, след като прекара 13 години в неизвестност. Вижте тази невероятна история и емоционалната среща на между стопанка и домашен любимец след толкова дълга раздяла.

Когато през 2005 година котката Бу избягала от дома на стопанката си – Джанет Адамович, жената била съкрушена. Дамата пробвала какво ли не, за да открие своя липсващ любимец, но това така и не се случило.

Затова една година след бягството на Бу Джанет просто се примирила, че повече няма да види котето. Ето защо решила да приюти други две писани, а с течение на годините почти забравила за Бу.

Наскоро обаче се случило нещо, което изумило Джанет. Ненадейно жената получила обаждане, че котката ѝ е открита. В първия момент дамата не се сетила за какво става дума, тъй като и двете ѝ писани се намирали вкъщи. Но скоро се сетила за Бу.

Оказало се, че котката-беглец се е скитала навън в продължение на 13 години. Цялата ѝ съдба не е ясна, но тя е била намерена на 64 км от дома на Джанет. Заради своя микрочип обаче ветеринарните специалисти са открили кой е собственикът ѝ и са успели да се свържат с него.

Сега Бу е отново е у дома и изглежда, че помни Джанет. В галерията ни можете да видите снимки от емоционалното събиране на стопанка и питомец след толкова години раздяла. Кадрите са повече от умилителни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати