Защо искат кучетата в Пловдив да ходят с памперси?

Куче

Необичайно хрумване доведе до разгорещени дебати в Пловдив. Стоян Алексиев – управител на Паркове и градини в Града под тепетата, предлага домашните любимци да се извеждат на публични места с памперси. Така според него би се предотвратило зацапването на обществени зони с кучешки отпадъци.

Алексиев свързва идеята си и със скорошната свада в София, породена от облекчаващо се пале. Припомняме, че неотдавна в столицата беше прострелян мъж, след като питомецът му използвал фасадата на търговски обект като тоалетна. Това разгневило собственика на магазина и се стигнало до опасната сцена.

Не съм пророк, но ако животното беше с памперс, може би нямаше да се стигне до подобен трагичен сблъсък, коментира още Алексиев пред камерите на bTV.

Защо искат кучетата в Пловдив да ходят с памперси?

Той намира идеята си за полезна и възнамерява да я предложи за публично обсъждане. И докато някои от гражданите подкрепят хрумването му, други го намират за абсурдно. Стопаните на кучета не са възхитени от концепцията и все още са скептични към предложението да разхождат животинките, увити в памперси.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати