Miau.bg»Статии»Живини»Спасен енот си има куче за сестричка (ГАЛЕРИЯ)

Спасен енот си има куче за сестричка (ГАЛЕРИЯ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Енот

Куче от американския щат Арканзас си има необикновена сестричка. Запознайте се с Визлата Уафъл, която живее с женския енот Джун.

Джун е открита от милосърдна двойка, докато е още съвсем малко бебе. Когато е едва на няколко дни, тя пада от дъб и се оказва безпомощна на земята.

Семейството не може да я гледа как се мъчи и я прибира у дома. Скоро новите човешки родители на женското енотче се научават да се грижат за него и то израства в любяща и спокойна среда.

Освен нови мама и татко обаче Джун получава и куче за сестричка. Визлата Уафъл се привързва към енота и днес двете са неразделни. Те се гонят, боричкат се, похапват заедно.

А моментите за сън и гушкане са им повече от любими. И въпреки че между двете има известни прилики, те се различават значително по характер.

Уафъл е по-дисциплинирана и отговорна. Джун пък е крайно любопитна, обича да отваря кутии, да борави с техника, да се крие в шкафовете.

Тя е безкрайно палава и с нея никога не е скучно. Но дори и белите ѝ да са сериозни понякога, нейните родители никога не ѝ се сърдят. А и как иначе, само вижте каква е сладурана!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest